Prvi sastanak tematske radne skupine u okviru projekta "Suradnja između javnih uprava u prekograničnim područjima Hrvatske i Mađarske radi pružanja boljih usluga građanima (CATCH)"

 

Dana 27. rujna 2017. godine u Čakovcu je održan prvi sastanak tematske radne skupine u okviru projekta "Suradnja između javnih uprava u prekograničnim područjima Hrvatske i Mađarske radi pružanja boljih usluga građanima". Sastanku su nazočili konzultanti iz Republike Mađarske, predstavnici Ureda državne uprave u Međimurskoj županiji i predstavnici Ureda državne uprave u Osječko-baranjskoj županiji.

Okvirno su definirani procesi koji će se istraživati i analizirati u vremenu trajanja projekta, a ujedno su utvrđene i teme predstojeće Tematske konferencije koja će se održati 23. studenoga 2017. godine u Kaposvaru.

Tijekom mjeseca listopada provodit će se istraživanje i anketiranje na predložene teme te ukoliko postoje zainteresirani subjekti za sudjelovanje u istraživanju o problemima koji se pojavljuju u procesima javne uprave, potrebno je javiti se ovom Uredu na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..